Stiai ca....SE AFIRMA CA PEPSI SI COLA AU EFECTE NOCIVE; ALTE INTREBUINTARI MAI UTILE

Stiai ca Pepsi si Coca Cola sunt mai utile in urmatoarele cazuri decat cele uzitate de noi...
  • La curatarea toaletei:
Turnati o cana de Coca-Cola in vasul de toaleta. Lasati o ora apoi trageti apa. Acidul citric din Coca Cola indeparteaza petele de pe portelan.
Pentru a indeparta rugina de pe barele cromate ale masinii frecati bara cu o bucata de folie de aluminiu, inmuiata in Coca Cola

  • Pentru a curata coroziunea de pe terminalele bateriilor de masina:
Turnati o cana de CocaCola pe terminale pentru a indeparta coroziunea.
Pentru a slabi un surub ruginit aplicati o carpa inmuiata in Coca Cola pe surubul ruginit si lasati cateva minute

  • Pentru a indeparta petele de grasime de pe haine :
Turnati o cana de CocaCola intr-o masina de spalat cu rufe care au pete de grasime, adaugati detergent si lasati sa se desfasoare un ciclu de spalare regulat. CocaCola sau Pepsi va ajuta la indepartarea petelor.
De asemenea va curata murdaria depusa pe parbrizul masinii

Si cand te gandesti ca multi dintre noi obisnuiesc sa le consume in mod repetat!
Inainte de a continua sa le consumi tine cont de urmatoarele informatii!

  • PH-ul mediu al bauturilor racoritoare, ca de exemplu Coke & Pepsi este 3.4. Acest grad de aciditate este suficient de puternic ca sa dizolve oasele si dintii!
  • Corpul uman inceteaza sa mai genereze tesut osos in jurul varstei de 30 de ani.
Dupa aceasta virsta oasele se dizolva an de an eliminandu-se prin urina, in functie de gradul de aciditate al hranei ingerate.
  • Toti compusii de calciu dizolvati se aduna in artere, vene, piele, tesuturi si organe, ceea ce afecteaza functionarea rinichilor si duce la formarea de calculi renali (pietre).
  • Bauturile racoritoare nu au nici un fel de valoare nutritiva (in ce priveste vitamine si minerale)
Au insa continut ridicat de zahar, aciditate mare si multe elemente adaugate, cum ar fi colorantii si conservantii
.
Unor oameni le place sa bea bauturi racoritoare reci dupa fiecare masa… Ce credeti ca se intampla!?
Corpul nostru are o temperatura optima de 37gr pentru functionarea enzimelor digestive.
Temperatura bauturilor racoritoare reci este mult sub 37, uneori chiar foarte aproape de 0. Aceasta scade eficienta enzimelor si streseaza sistemul digestiv, facand sa se digere mai putina hrana.
Hrana nedigerata fermenteaza. Hrana fermentata produce miros urat al gurii, gaze, carii si formeaza toxine care se absorb in intestine, trec in sange si ajung in tot corpul.
Aceasta raspandire de toxine poate cauza numeroase boli.

Cateva exemple 

Cu ceva timp in urma a avut loc o competitie la Universitatea din Delhi, cu tema “Cine poate sa bea cea mai multa CocaCola?”
“Castigatorul” a baut 8 sticle si a murit pe loc din cauza cantitatii mari de dioxid de carbon in sange si a unei insuficiente cantitati de oxigen.(pe site-ul www.thecoca-colacompany.com exista un articol care dezminte aceasta informatie)
De atunci, directorul a interzis toate bauturile racoritoare in cantina universitatii.
Cineva a pus un dinte intr-o sticla de Pepsi si in 10 zile n-a mai fost nici urma de el.
Iar oasele si dintii sunt singurele parti din corpul uman care rezista intacte timp de sute de ani de la moarte

Imaginati-va numai ce efect au aceste bauturi asupra intestinelor si mucoasei stomacului!

Ai verificat intrebuintarile alternative pt aceste bauturi? Ce rezultate ai obtinut?

Apasa aici ca sa trimiti Informatii Utile, Curiozitati, (din orice domeniu),pentru Publicare. Daca are legatura cu acest subiect posteaza comentariu direct. Multumesc.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche