IMAGINI GRATUITE PENTRU SITE-UL SAU BLOGUL TAU

Ai nevoie sa folosesti imagini pentru blogul sau pagina ta de internet si nu stii de unde sa le iei?
In continuare vei gasi cateva linkuri catre site-uri care pun la dispozite imagini gratuite in anumite conditii. De regula sunt gratuite pentru uzul personal. Daca vrei sa le folosesti in scop comercial atunci trebuie sa platesti. Pentru mai multe detalii te rog sa citesti cu atentie conditiile in care poti folosi pozele de pe fiecare site in parte.
  • Primul site pe care ti-l recomand este: www.sxc.hu 
Aici vei gasi o varitate bogata de fotografii. Se adauga altele in fiecare zi. Sunt oraganizata pe diverse categorii. La momentul scrierii acestui articol au in baza de date 391.376 de fotografii. Fotografiile sunt de calitate buna. Poti salva direct fotgrafiile la o rezolutie mica. Pentru alte rezolutii este necesar sa te inscrii pe site.

  • Al 2-lea site pe care ti-l recomand este www.ewallpapers.eu
Unul din lucrurile care imi place la acest site este calitatea imaginilor. Ai posibilitatea de descarca imaginile in mai multe rezolutii, in functie de ceea ce iti doresti. Nu este necesara inscrierea pentru descarcare. Si aici imaginile sunt organizate pe categorii. Deasemenea ai si un motor de cautare pe care il poti folosi pentru a gasi o anume imagine, dar trebuie sa stii putina engleza, imaginile fiind catalogate in limba engleza.


O alta facilitate oferita de acest site este Codul Hml si Codul pentru forum, asa ca poti copia codul unei fotografii si introduce in pagina ta fara sa mai fii nevoit s-o descarci in calculator.


  • Al 3-lea site pe care ti-l recoman este: www.freedigitalphotos.net
Dupa cum si numele ii spune aici poti gasi imagini digitale gratuite. Sunt de o calitate buna. Organizate si aici pe categorii, ai la dispozitie si un motor pentru catauri particularizate. Spre deosebire de ewallpepares, mentionat anterior, unde poti downloada gratuit orice rezololutie si calitate, aici poti descarca gratuit doar o singura rezolutie, respectiv 640(px) x 480(px), la o calitate medie. Celelalte rezolutii, la o calitate superioara sunt contra cost. Cu cat e mai mare rezolutia cu atat mai scumpa este fotografia.

  • Al 4-lea site pe care ti-l recomand este: www.freeimages.co.uk
Si aici vei gasi imagini gratuite. Oraganizarea acestui site nu este prea reusita.  Poti folosi totusi motorul de cautare pentru a gasi o imagine anume. Calitatea fotografiilor este mai slaba. Unele dintre ele au mai multe rezolutii, dar majoritatea au doar una.

  • Al 5-lea site pe care ti-l recomand este: www.pdphoto.org
Multe din fotografiile de pe acest site sunt organizare pe categorii cu specific american. Dar poti gasi si imagini din natura, animale, etc. pe care sa le poti folosi. Calitatea este nu este chiar asa de rea. 
 Cam atat pentru moment. Daca mai stii si tu alte surse cu imagini gratuite scrie un comentariu si impartaseste si altora.
Apasa aici ca sa trimiti Informatii Utile, Curiozitati, (din orice domeniu),pentru Publicare. Daca are legatura cu acest subiect posteaza comentariu direct. Multumesc.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche