FELICITARI VIRTUALE DE PASTE

   In curand se apropie una din Sarbatorile, Pastele, care are puternice conotatii religioase pentru multe persoane. Mai jos vei gasi cateva Urari si o serie de Imagini care sunt in ton cu aceasta sarbatoare.


Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine, sa-ti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine ester pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii.

Paste mielul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-o scumpit,iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate!
Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul, dar el mai imparte celor dragi si alte cadouri: bucurie, voie buna, liniste ...

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!
Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie…de sarbatori si tot restul anul!
Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si de la mine sa iti dea plicul cu lumina fericirii si versurile inimii.

16 iepurasi… 8 se spioneaza… 5 sunt la somnic si frumos viseaza… 2 mai albiori dau cadou de sarbatori…iar ultimul a citit aceste rasduri. PASTE FERICIT!

Sarbatoarea Pascala bate la usa. Iepurasul si-a facut plinul de cadouri si acum se pregateste sa le imparta tuturor celor care au fost cuminti si… nu numai. Liniile telefonice vor fi “incinse” de mesaje cu urari de bine, de sanatate, de noroc.
Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!

Mi-am facut ‘Lista cu Dorinte’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!
De paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

(sursa imagini:www.wallpapersphere.com)
Care imagine ti-a placut cel mai mult? Dar dintre urari care ti-a placut cel mai mult?

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche